Som una Entitat participativa en l'Acció Social, amb la intenció de portar al Municipi i a l'entorn activitats, projectes i experiències que contribueixin en l'empoderament, la convivència i la passió per construir una societat Sana i Responsable.

FOTOS CONFERÈNCIA D'EN JOSEP PÀMIES A CALAFELL DIA 28-12-14

Dia ple d'alegria per l'éxit de la Conferència d'ahir d'en Josep Pàmies de Dolça Revolució. Només tenim paraules d'agraiment pel pagés de Balaguer i la seva dona que van tenir la deferència de fer dues conferències, per tal de que no es quedessin sense asisitir-hi més de 300 persones que restaven fent cua i que ja no hi podien accedir a la Sala Iris, degut a que l'aforament és de 220 persones. Sabem que tot i així encara van quedar gent fora,però la logística ja no permetia fer res més.
També un profund agraiment a l'Ajuntament de Calafell i en concret al Regidor Quim Vidal, la Lurdes Juncosa i el Toni, que en tot moment van facilitar tot el necessari per a que l'esdeveniment tingués l'éxit que va tenir.
Com organitzadors, ens sentim feliços del resultat obtingut. Continuarem treballant per portar conciència a la societat, per tal de contribuir en la construcciónd'un nou paradigma social.
Gràcies a tothom de tot cor.

Aquí us deixem el reportatge fotogràfic amb el que ens ha obsequiat l'Anna Martínez de Flash Avatar Estudi.