Som una Entitat participativa en l'Acció Social, amb la intenció de portar al Municipi i a l'entorn activitats, projectes i experiències que contribueixin en l'empoderament, la convivència i la passió per construir una societat Sana i Responsable.

NOTA DE PREMSA - AHESAT A CAN MARÇAL

Amb molta il·lusió i gratitud, informem que AHESAT ha rebut la invitació per formar part del Projecte de Vida de ORIGINAL TRIBE, una Associació que tot just està naixent i que és germana bessona nostra. La sincronicitat i la llei d’atracció ens ha posat en contacte per tenir l’oportunitat d’unir-nos en aquesta causa comú i treballar plegats en la Finca de Can Marçal al Municipi de Casteller i la Gornal. L’Esteban, el propietari desitja que aquest espai es converteixi en un lloc únic per a realitzar activitats de tota mena, sempre relacionades amb el benestar personal, la salut holística, la permacultura, la autoconsciència, l’educació lliure i tot allò que estigui relacionat amb la recuperació d’una societat humanitzada i responsable, capaç de crear tribu, és a dir, unitat i convivència basada en el respecte, la cooperació i la suma d’interessos.Com Entitat, estem absolutament agraïts per haver-nos arribat aquesta oportunitat de consolidar la intenció primera per la que fou creada la nostra Associació. A Can Marçal no només disposarem d’un espai per a realitzar les nostres activitats, sinó que també tindrem l’ocasió de participar en la creació d’aquesta “Tribu” on el vincle de l’ànima és converteix en vincle de família.
Avancem que aviat es farà una inauguració on es presentaran les activitats que s’estan organitzant i que us avancem:

v  CELEBRACIONS DE SOLSTICIS I EQUINOCCIS:

·         Creació de Mandala Estacional – Elaboració d’un improvisat mandala, que es confecciona entre tots els presents, amb materials propis de la natura i relacionats amb l’estació en concret en la que s’estigui entrant.
·         Meditació amb Bols de Quars – La Mandala es construeix acompanyada dels sons dels Bols de Quars i en Meditació profunda, guiada i orientada a una connexió amb les energies de l’estació que comença.
·         Dinar de Germanor –la jornada es completa amb un dinar de germanor i
·         Altres Activitats.

v  FIRA MÀGICA:

Exposició de productes, articles, tècniques i eines relacionades totes amb el món holístic. L’objectiu és el de contribuir en la unió d’artesans, emprenedors, terapeutes, facilitadors, etc... que vulguin formar part del desenvolupament i integració de la vida holística.

·         Paradetes d’artesania, alimentació i productes relacionats (ecològics, medicinals, terapèutics, cristalls i similars, etc...).
·         Actuacions (musicals, infantils, artesania en viu, etc...).
·         Conferències (convidats amb aportacions del nou paradigma).
·         Tallers (diversitats d’activitats relacionades amb el tema).


v  RETIRS ESPIRITUALS:

Jornades de 3 ó 4 dies, oferint un seguit d’activitats, tant de matí com de tarda, aprofitant l’estada i el contacte amb la natura, una alimentació saludable, meditacions, exercicis i excursions, així com tallers holístics.

v  CONFERÈNCIES:

En aquests moments AHESAT presenta la proposta de convidar als següents ponents, degut a  que ja s’ha fet una valoració sobre l’interès social que desperten i la importància dels respectius coneixements:

·         Sr. Joan Antoni Melé ( Expert en Economia Humanitzada).
·         Sra. Ángeles Hinojosa - “Doula” (Precursora del Projecte Cambiando la forma de nacer).
·         Sr. Pere León (Arquitecte, Expert en Habitatges Saludables).

v  Realització de Cursos i Tallers
·        Tallers de Meditació;
·        Àgores Holístiques;
·        Cursos de Cosmosophia
·         Tallers de Moviment Expressiu
·         Tallers d’Art-Teràpia.
·         Tallers de Plantes Medicinals
·         Excursions de temporada per recollir plantes
·         Tallers de Cosmètica Natural.
·         Tallers d’Artesania amb Bijuteria;
·         Tallers d’Elaboració d’Escalfadors de Fang;
·         Curs de Grafologia Holística.
·         Curs de Kin Maya
·         Tallers d’Iniciació a l’Astrologia
·         Curs de Tarot Evolutiu
·         Tallers Lúdics d’Activitats Infantils
·         Tallers de Meditació amb Bols de Quars
·         Tallers d’Educació per Pares i Nens
·         Tallers de Lectura Conta-Contes
·         Tallers d’Eneagrama
·         Curs de Creixement Personal
·         Tallers de Dibuix Creatiu
·         Tallers d’Escriptura Creativa                  Núria Gómez
      Domo de Premsa i Divulgació